"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

5.1.10

2010 my status living in bandar pulai jaya simpang pulai ipoh

aluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu my blog,pekabo tahun baru ni? sihat ke? hikss....

seperti yang diwar2 kan kitaorang dah pindah,pindah penang nasi kandaq noo, tak dok dah parit rojo nun. tq bt pahat for your memories, banyaknya tak best dari best.mekacih bagi kitaorang peluang dok sinun,makan kepek sampai muntah, cakap jawa dan makan tempe. mekacih parit rojo!!!
for the moment,barang masih bersepah2 berkubang dalam MQ kami di penang.(married quarters, org tua lama kata umah kelamin,isshh tak best tul panggilan tu)
banyak susah hati wooo mahu kemas dengan 2 anak kecik.susah hati sampai tido mlm pukul 10 bgn pun kul 10 ooooo.

my status for the moment,0146H tues 5th january 2010, hubby-less for 2months,
- temporary living in ipoh for 4 days now (another 26 days to go)
- i miss my puchong house and residents in it (my mum mostly, sob sob, although i know my mum misses my 2A more than me sob sob)
- i pinjam my sil broadband since hers rosak masuk woksyop.sob sob, itula syaffik i told u to pay digi i wanna blog, read blog.emails..bla bla bla..u dont want to listen or u jeles i ada blog, u takde sob sob.
- i still have 56 days until i can see touch-feel-talk my suami.he's oustation to far far way land.sob sob.

p/s : i dunno when can i blog again,i told u ini broadband belas ehsan kakak ipar...sob sob.

honestly, im at my lowest of the lowest point right now. i'm super tired with 2 kids on my own care(takkan nk ku suruh mak mentua buatkan ye tak? sungguh tak profesional lerrrrr).
i'm superbored no internet connection, i cannot continue my everybody loves raymond season 1 until 9, i can only watch astro, and my other movies downloaded by laptop.quiet a challenge since aydan surely come ketuk2 picit2 my lappie.

and i miss my mum.

UWWAAAAAAA, cepatla 26 hari berlalu!!!!
not a good way to start my new year,shiiishhh!
anyway, jangan ikut emo saya,

HAPPY NEW YEAR, banyakkan doa untuk kehidupan yang lebih baik dari tahun sebelumnya ok.

senyum,senyum....

HAPPY NEW YEAR ALL, especially dearly mua,terk,cha,(kesian pembaca nya 3 kerat aje hehehhe), semoga Allah lindungi anak-anak kamu, kehidupan seharian kamu dan kebahagiaan kamu, insyaallah.
terk, kalu ko baca, meh la kongsi sunyi aku nih...

p/ss : im OK living my pil, it is a luxury. but i miss my mum dearly, berapa kali mahu ulang daaa :(

-dari saya yang berjiwa kompleks -
Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.