"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

15.4.10

surat untuk tok - part 2

salam tok, muahhssss.
aisey arini berapa kali tok bukak blog ibu ke hehehe.
nape pulak tak jadi nak upload kat blog ke?
itula ibu pesan suruh tulis tok tak nak tulis,
kan dah lupa, nak kena tunggu ibu balik gak,
tapi tatau bila lagi boleh balik tengok tok,
ayah busy la tok,
ada panglima datang melawatla,
panglima tido sini la,
ibu pun sibuk dengan bakat,
tiap2 minggu ada je dia gi bakat, tinggal dan dengan ayah sama adik.
ibu kena jadik orang kuat bakat,sebab ibu tak kerja huhuhuhu




aa...cak....cak...tengok adik ,dan kata nanti kite keluar internet tau nape tak nak pandang camera?tok tengok tengkuk adik berlipat2 berkat makan nasik eehhehe



cu-o-mei tok 2 orang buat comei and manja,
tok tau tak sekang dan pandai wat perangai tak nak brush teeth,
dan tak suka la ibu tu tonyoh2 bagi bersih,
dengan ubat gigi lak ...eiiyy....memang skg pagi2 mandi mesti ada drama dengan ibu.
gigi dan ok je tok kan?,
minum vitagen,makan coklat, lollipop,semuanya makan sweet2 tok,
air teh ais pun dan dh pandai minum,
ibu bising..tapi ayah bagi nak wat canne,
aritu umah opah ngah dan minum kopi ais,
itu dia ibu kata, TERBAIK DARI LADANG heheheheh




sorry le dan baru balik taman,
berlengas,rambut dan pun straight sebab basah,
dan terposing senget tak sempat nak senyum,
tak sempat2 nak posing dah, letih tok..
dan ada kawan sini, nama dia haykal.
dia tak reti cakap sangat, dan yang cakap sorang,
dan ada rabbit tok kat sini,
bukan kat rumah arr, ibu kata tak koserr banyak taik, taik dan dengan adik lagi..nak dikerjakan nanti hehe..tapi kat mess ayah,
dan suka tgk rabbit tu,tapi pegang kakut kakut kakut ahhh tok.
dan bagi nama dia 'bit'
ayam pun ada tok,ayam katik atau serama,
nanti dan soh ibu amik gmbr dan dengan bit okeh?




tok breakfast apa pagi tadi?
dan tadi breakfast biskut marie.
xmo makan lain, tak best!



ehhhh, lupa lak nak citer adik,
adik skang eksen tau tok,
dia pandai lentokkan kepala dia kat sandar kepala walker tu,
bila ibu gurau2 mula la dia,
ngendeng2 aje...
dan pun ngendeng gak,
mana leh adik sorang hehe



lupa nak info tok,
adik skang terer dok seniri dah arrr....
kadang2 je terbalik ke depan,
kelepoppppp..menjerit la dia kalu bukan atas comforter
takde tanda nak berdiri ibu kata,
ikut dan kot lambat skit bagi ibu rest nanti asyik nak tengok berdiri bahaya jatuh.





kan ibu dah bagitau dan ada amik byk gambar sendiri,
hehehehehehehehehehehe..
dan pun nak jadik blogger kot bila baligh nanti,
macam tok arr,
tapi nape arr tok leh lupa canne nak update/upload gambar?
bukan ke aritu dah expert,
itula ibu soh tulis......tok xmauuu!




kat tv tu la dan tgk cartoon tok, siang kitaorang landing comforter depan tv,
faktor keselamatan kata ibu senang semua depan mata dia,
adik tu tok kalu dah menjulur satu bilik sampai ke toilet pun dia dh boleh masuk,
dan kena sentry adik kalu ibu mandi, kalu tak ke ruang tamu dia jelajah.




sebenarnya kan tok....sebenarnya kan...
kitaorang dua demam panas...dah demam mesti panaskan?
tak nak bagitau tok, risau tok susah hati,
doktor askar cakap biasa la cuaca panas kan,
siap masuk ubat bontot dan dan adik,
sini ramai dah masuk sepital tok,
anak mejar tu, anak sarjan ni,anak koperal nun,
semua demam panas 39 degrees!
tok doakan dan dan adik cepat sembuh ye,
jangan susah hati, ibu dan ayah jaga tiptop,
sekali sekala je dia biar nanges tak hengat donia hehehe.

adik pun kena banyak minum air, so tu yang ibu kena topup botol takut dehydration,
tapi adik tu bagi sebotol bukannya cukup,
berbotol2 sudah!

oohh...mana leh demam je,package la tok,
batuk selsema sekali kami dua beradik,
tok bayangkan dan nak makan ubat kat puchg dulu canne?
kali dengan tenaga skang...sampai berdiri2 dan tok makan ubat punya pasal.
aiiiihhhhhhhh.......

malu dan dengan adik,
dia nganga je makan ubat macam makan nasik.

luv u,
dan din don & cu-o-mei

No comments:

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.