"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

14.4.10

surat untuk tok - part 1

salam tok,
tok buat apa tu?
aydan dengan adik kat sini tak buat apa pun,
hari2 tengok tomtombak, cartoon cars
petang aydan ikut la ayah pi mess atau opis,
ayah bagi main playground la tok,
tapi sini panas, bila aydan balik rumah mesti rambut kerinting dan jadik lunyai basah.

tok dah makan ke?
aydan kat sini tak suka makan tok, dan minum susu aje.
kadang2 ibu masak pun dan tak mo makan,
ibu tensen tapi ibu cool bila adik yang abiskan.
nape dan xmo makan ye tok.
dan nak makan nasi ayam aje ari2,
ibu tak bagi,
dia kata nanti tok bising banyak msg dalam sup ayam tuh,
betul ke tok?

ibu kata dia nak upload gambar2 dan dengan adik,
satu kali 10 gambar, tapi tok kena la rajin masuk blog ibu hehehehehe
teruk ibu tu kan....dia kata dia tak nak bagitau bila2 rajin dia buat la,
ada beribu tok gambar kitaorang dalam hp ibu tu.
tok tak nak ke upload gambar tok bagi dan tengok gak?




ibu kata pakai songkok ensem, ensem ke tok? ada gaya uztaz tak tok?
tok mesti suka kalau dan jadik uztaz,ibu pun suka,
tapi ayah kata kalau uztaz pun xpe,janji uztaz askar.



masa ni kacau je ibu, nak minum dia dok soh senyum2.



panas tok sini...basah dalam songkok ni.tapi demi tok, dan posing gak heheh



salam tok,muahhhsssss.....hehhe, ni adik bagi posing manja.
tok nampak tak toys kat tangan adik,
itu opah ngah bagi, umah dia banyak sangat toys dia kata.
cucu dia kan ramai yang dia jaga.



arr, tengok, tok dah senyum-senyum sorang tu.senyum je ye tok, xmo nangis tau.
x rock la adik dengan abang jauh2 ni tok sedih sorang2,
meh la sedih dengan ibu..
ibu tu ari2 badmood,
badmood sebab abang selalu kacau adik,
asallepa aje abang gigit adik, sampai berbekas tau tok!
adik nk balas lik, tp gigi tak dak lagi la tok hehehehe



ibu nak kata dia kurus turun 3 kilo tok dok sini,
ye ke tok?macam perasan je ibu tu...



ni dan tengah tunggu nasik ayam, kan dan dah kata dan nak ari2,
sampai dan tak sedap la nasik tu baru tak nak,
macam saper je perangai kan tok..
macam bujang senang senior aje heheheh




dan suka ketuk2 lantai, toys, almari, termasuk le adik,
sebab semuanya keluarkan bunyi bila dan ketuk,
tok tok tok
tok tok tok
lagipun dan tengok ibu ketuk dinding macam best aje,
sebab ibu kata kalau tunggu ayah...humm..berkurun!



tok tau tak adik skang laju jenaik walker,
pantang silap kang terselit kaki ibu dalam walker sebab adik langgar,
ibu marah dan kalau dan nak naik,
dan baru 11 kilos, ibu kata berat tak boleh nanti patah,
yeke tok??



tok tau tak?
walaupun dan tak suka borak dalam tipon,
dan sebenarnya rindu dengan tok,
dan kan control macho,
mana boleh tunjuk weakness ...ayah bising oooooo kalu lelaki banyak songeh hehe
tapi tok tetap dihati dan dan adik dan ibu jugak sibuk aje ibu tu

dan amik gambar ni sendiri khas buat tok,
betul dan tak tipu,
banyakkkkk lagi gmbr2 lain dan dh pandai amik seniri,
nanti ibu upload lagi,
tapi tok kena stay tune selalu okeh....

muahhhhhhhssssssssssssssssssssss

luv u so much tok,
-aydan dan adik-

1 comment:

yaty said...

waaaaaaaaaah....sedihnya tok kat sini.huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu...

tok nak upload gambar dah lupa,dah try lima nam x xjadi2.kalu ibu ada sini bolih minta tolong....cian tok..

dan jgn nakal tau,jgn gigit adk...bila nak balik?

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.