"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

21.4.10

surat untuk tok - part 4

salam tok,
muuuuahhhhhhhhhhhhhhhssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.
tok mimpi ape semalam? hehe,dan rasa dan mimpi tok arr,
dan ngingau tido bwh ketiak ibu sudahnya,
mcm tido dengan tok,setepek!

tok watpe arini? makan dah?
dan belum lagik, ibu kata nk masak spageti,
tah betul ke tak ibu tu hehe.
ni pun sambil type, ibu siap2 nak pi giant bawak dan sama adik.
compiden gile ibu tuh nak bwk kete.

kali ni dan nak cerita pasal dan pi ropewalk lak weekend lepas.
kitaorang plan nk gerak awal,
tapi sangkut sebab dan tido lewat excited naik feri sebelum tu,
kul 9 baru gerak.
jauh gak tok dekat 30mins baru sampai(campuq jam)

sampai2 aje,ramaiiiiii nye orang tok!
nak parking dekat memang tak dapek la.
menapak dan sama adik,
adik okla jadik kanggaroo ayah kendong,
dan ni harr ibu pimpin,
sib baik dan kuat tok
minum susu banyak bagai johan aritu.
jalan ada gak 500m nak sampai sana.

ibu minta maaf tak amik gambar orang meniaga pe situ.
sebab aspek keselamatan,
nak jalan pun susah,
nak pimpin dan lagi,
tak leh nk amik gambar.
ibu pesan, yang HOBI tok tu ada la, cuma yang memang tok dah ada,
plus yang biasa2 piring dessert color transparent cam air mata gitu.
ada lagik yg kat luar,tepi2 corner, tapi ibu tak leh masuk sana,
laluan sempit,ibu tak leh nak bawak dan.
ada ibu pi jap tinggalkan dan sama ayah dan adik,
tapi ibu patah balik,sebab ramaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sgt orang yang kat pejalan kaki tu tok.
tapi ibu kata kalu wat comparison,
banyak lagik di kak jie/kak liza/amcorp tau tok!
sini kalu nak barang2 tembaga banyak lar!
berderet2 tembaga.



dah nak balik masa ni, masa baru sampai tak amik gambar sebab nak cepat tengok barang2,ayah pun excited tau tok.
lokasi ropewalk ni betui2 sebelah stadium pulau pinang saje.





tok nampak belakang tu penuh payung2?
arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
itu le ropewalk.
namanya gitu sebab laluan pejalan untuk kaki merayap/shopping disitu macam tali2,
berpusing2!
yang ibu kata sendat orang tu tepi pejalan kaki belah kiri nun.(maknanya luar dari gate putih nun)



adik 5 kali tido bangun ayah gendong!
pastu bebel2 panas peluh basah dah baju dia.
dan maintain,heheheheeh.
maintain rambut kinting dan jadik rebonding heheheh.





sayang adik muahsssss,
adik jangan nanges k.abang dapat toys,
adik belum lagik.
toys dan RM2 sajek tok.
murah tol kat sini.
sini yang murah lagi adalah buah2an.
tok nak buah apa cakap aje.
anggur dia mcm anggur kena cucuk botox aje tok,kembong!



dan makan apam balik,
tok nak???
meh dan cuap alololololo







tembak tok, peng peng peng!!!!!!!
ok la tok, nak jalan masuk kete dah ni,

dan nak T.I.D.O zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz












penat arr tok jalan,pengsan dan!



masa abang tido, adik main2 dgn ibu.
dia maintain siap tukar baju lagik.



mata guli tok a.k.a cuomei






tok...............tok ni baca tak blog ibu,senyap aje tak comment.
ibu majuk kalu tak comment takmo arr upload gambar.
muahssssssssssssssssssssssssssssssssssss,sayang tok.

salam rindu dari tanah pulau,
cuomei & dandindon.

p/s : tok meh le tinggal seminggu sini,tokki takpe arr tinggal sana hantar maksu keje heheheheheheehheheehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheeheheheheheh

2 comments:

yaty said...

dan,tok baca surat dari dan tu...tapi tok xde ide lah nak jwp.sedih pun ada tgk gmbar dan n adik je...dari jauh.tapi,xpelah,tok tgk dan n adik hepi je sklrga,dah memadai wat tok...tok pun tumpang hepi....

nak gi penang tu,ntah,tok xtanya tokki...rasa2nya tokki xbagi...dan tau jelah peel tokki tu...insyaallah ada masa kita org dtg ya dan.......sayang cucu tok...

elly said...

huhuhu,
kalu tok tak happy, tok tengok la gambar2 kitaorang. tu yg dan tulis surat kat tok,supaya terubat rindu tok.walaupun jauh dimata, tapi dekat dihati tok hehe.

dan pun happy dapat tok yang celik IT tau!

xpe la, nanti kalu leh datang, datang k.dan tak lupa tok nye. saja je macho tak leh arr tunjuk ;)

tok jgn sedih2 k.

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.