"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

30.4.10

surat untuk tok - part 8

tok tau tak aydan sangat-sangat suka menulis dan mewarna(color) sekarang.
ibu emo teringat kisah dia menang peraduan mewarna kat skolah,
dapat free lesson, music class kat terengganu dulu.
she was about standard one ke two gitu kan tok.(first time dan speaking nih)
ke tok lupa gak pasal ni wahahahahah.




dan baru nak start color (conteng sebenornya)
buku gedabak ni ibu beli lamaaa dah tok.
sikalang baru bukak kotak.




ini tom ke jerry?? cuba tok teka.



ishhh, sambil2 tu gigih tengok tom2bak tau!
tetap pujaan dan walaupun dok tanah pulau.




color, color,and color.




color lagi



sampai tertunduk tutup muka



nah! teserlah ke'flowerhorn' dan hehhe (keturunan jendul yatypower)



ibu ajar pegang lain,
tapi dan kan mana leh diajar,
tak macho tok.
janji dan pandai buat sendiri.
janji ber'color'.




penat ahh tok
duduk bawah pulak.



laaa.ada adik ni
lupa dah dan best sangat color.




adikkkkk,
meh color(tapi adik wat dek)



oooo, adik (serius tok, dan dah pandai cakap, ayat penuh lagi kadang2)




takpela, taknak join abang sudah.
abang pun boring dah color2 ni.
meh kita cucuk bontot color ni,
baru aktiviti bertambah



tok tak nak join?




lor, tido rupanya adik ni....
*
*
*
*
*
*


jap je tido,
pastu bangun,
dan meraung kena jentik telinga dengan ibu.

dan ingat marble bilik pun leh color.
ibu kata jangan color dinding aje,
dia tak kata marble sekali...(ayoyyoyoyoyoyoyoyo!)

2 comments:

yaty said...

bilalah nak balik cucu2 tok ni....

elly said...

a ah tok...bila la nk balik ni hehe.

mcm lambatttttt lagik aje

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.