"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

28.4.10

surat untuk tok - part 7



morning tok,cayang skit ahhhh muahhssssss dari kami dua beradik.
tok masak pe breakfast?
kitaorang makan spageti lebih semlm.
kitaorang tuh adik le, dan tak hehe. dan menom saja.

tok ingat tak ibu start duduk bila?
.................
....................
.........................
mesti tak ingat kan...tau dah jawapan tok.
tapi dan rasa la..
lebih kurang dan sama adik aje kot.

tok ingat tak aydan start duduk bila?
arrr, mesti tok pun tak ingat kan?
eheheheh.
dan start duduk masa 7 bulan,
ni masa betul2 boleh duduk tanpa support.




8 bulan,
time ni adik dah boleh duduk sendiri.
kadang2 je terbalik ke belakang,
kalu mood dia baik terbalik kedepan.
kadang2 dia meraung tok!
kadang2 dia lak menggeletek gelakkn diri sendiri jatuh kot.
dan pun tak paham arr adik ni.



tok tengok arr dia duduk,
steady aje,
tapi sebenarnya baru terhuyung2 nak balance perut dia penuh spagetti tu.



opp,gambar blur,
nak suruh tok tengok jugak.



adik skang banyak cakap,
cakap tu kuat lak tu....



muka dia tak puas ati,
nape ibu tak nyempat2 alihkan towel adik tuh.
alahai....dah amik gambo br perasan.




ibu kata baju ni,
walaupun pakainya dua beradik,
tapi samaaaaaa je,
sama kecik,
sama pakai sampai 8-10 bulan,
untung!



arrrrr, waaa.......buuuuuurrr...
kadang2 kuor perkataan 'aaa baaaa'
adik panggil dan ek tok?
abiss la ibu tu merajuk.
dulu dan pandai panggil ayah dulu,
pastu tok...lasttt skali baru ibu.




marilah bergoyang...ewahhh..
kalu tok rindu sama adik,
borak la dengan adik.
mesti dia jawap balik.


bye bye tok...tatatattititititututututu.

kali ni dan takde.
ibu malas nak sorak2 kan dan soh amik gambar ;)

4 comments:

yaty said...

cu omei tok dah bolih duduk...bila nak balik duduk depan tok.ibu masak spagetti,tangkaplah gambar masuk blog...bagi meriah lagi blog....

manalah mat dandan ni...

elly said...

haii tok,
arr adik mmg terer dh, nak bediri pulak.pantang ada boleh paut dia nak diri.

hehehe, ala tok ni. spageti bukannya canggih,letak pun dlm tupperware aje heheheh.ibu malas wat kuar yg kaca2 sbb nti ujung thn nk pindh blok baru hehe.

nti ibu tunjuk dia masak nasi ayam(sebab dan mintak), tp dan tak mkn pun, adik aje tibai.

ns aym ibu takleh celen tok.ibunya simple rebus ayam sama nasik skali.wat sup sempoi.itu aje.......

kalu tokki tgk tak lalu nya dia nak telan.gerenti!

roxychick said...

hai there budak bulat dan botak!
sorry.. mommey has been very occupied with her works at the office (sampai dah break down pon ye) but still managed to take a peek on the progress of double a's and their ibu.

fret not.. mommey would still read ibu's blog, cuma setakat speed reading and tak sempat drop comment.

mommey hopes everyone there is well and kicking! mommey loves you both and of course, you too sis..

take care! xoxo

elly said...

hi mommey,
sorry canne leh miss nk reply mommey nya comment ni.

ibu been busy with everything,susah nk jg kitaorg 2 beradik yg dh mcm jg twins kot hehe.

u take care too, was hoping that im in puchong sigh :(

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.