"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

26.4.10

surat untuk tok - part 6

tok,
arini tok dah mandi lum?shampoo rambut skali tak?
tok sama bu sama, ari2 mau sampu.
arini dan dan adik ibu sampukan.
ibu kata seminggu sekali saje, sebab bukannya nk pi wat keje apa pun hehe.




lawa tak hidung adik tok, hehe.ni br pas mandi.
brrrrr, sejuk air pagi.
tapii sini ada hot shower,
ibu tak berani guna takot kuar air gelegak kang.



sebenarnya ibu nak cerita pasal rambut kitaorang arr tok.
rambut sudah banyak,
ok ok...istilah banyak tu nanti orang gelak sebab masih ramai yang memanggil kami dua beradik botak kat sini.
tapi banyak arr dari dulu kan tok kan..
peduli apa orang nk kata apa.
ada tok kesah....heheheh



cuba tok teka ini sapa?



kalu dah kena pegang kepala mesti la adik. dok tegeleng2 tngok cartoon sama dan.
betul kan tok dah banyak?



tengok part yang bonjol tu pun dah tumbuh rambut.
ibu selalu lupa nak taruk minyak.
taruk depan mata pun tak hengat-hengat gak.
aparaaa.
ibu tu memang pelupa la tok,
semalam dia carik pisau,
rupanya ada dalam microwave.
tah mcmana tah leh sesat dalam situ.
ibu masih mencari jawapan ummmppphhh..



korek lombong dulu heheheheehehhe,
bnyak syiokk oooooooo.





arrr,ini sapa.
mesti arr abang encem tok kan?
time basah takde nampak 'keter' kan.
cuba time dah kering.
berpintal-pintal kek blakang.
rambut dan halus-halus aje tok.
tapi dan dan ibu syukur walaupun rambut dan tak banyak,
tapi dan tetap hensem hiihhihihihihi



sikat dulu kasi tambah hensem.
dan tak suka sebenarnya sikat rambut.
tensen tul perang dengan ibu,
dah la tadi perang gosok gigi,
ngengada ibu tu kan tok?



tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
abis sudah.
ibu kata dia rasa macam sebijik rambut dia masa umur 4 tahun,
dia ingat2 lupa.
poyo ibu tu tok,
pisau dapur tak ingat letak mana,
rambut belakang umur 4 tahun ingat pulok!

sekian saja cerita rambut dan sama adik.
peace!

2 comments:

yaty said...

oklah tu cucu2 tok,rambut dah kuar semua..tapi ibu kenalah ingat boh minyak rambut sementera dia org kecik lagi nih.tunggu besar nanti,malulah...brminyak je rambut tu,tak hensem n tak cantik gitu...

surat utktok yg ke5 tu,nmpk adk lagi besau dari dan...makanlah dan...kalu tak lagi besar cam adk,sama besau pun dah ok...dan rindu tok ke?tok pun sangat2 rindu dan n adk...bila lah bolih jumpa huhuhu......

elly said...

yela,ibu kata tak lupa dah wat reminder letak olive oil depan mata hehe.

yela..ibu pun kata mcmtu.tp dlmg gambar je,bila tok tgk seniri dan lagi besar hiks.dan makan coklat boleh la tok.teringat tokki selalu beli.oooo, tokki sihat tok?lama x dengar cite.

rindu la tok, tp ibu tak nak call, takut tok sedih.ni yang ibu apdet blog, leh tok tgk kitaorang.

tu la tok dan soh mai dok sini tok tak mo huhu.

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.