"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

12.5.10

surat untuk tok - part 11

tok,
jom layan tengok ropewalk penang.sorry le tak banyak gambo, nanti kitaorang amik gambar lagi k?
tok, dan nak sgt bela turtle, tp bubu mcm tak bg je.
dia kata sapa nk basuh berak turtle nanti......
bela ikan boleh tok?

kalu tok nak tengok view lebih besar, klik pada gambar k.

Rope Walk, Jalan Kulit, Penang (belakang stadium penang)



kebanyakkan menjual atas meja



tak berapa panas sebab mostly ada payung besarr punya.



ini tembaga



kedai sama pandangan sisi.




buku murah



buah dia murah dan fresh tok! tp tak beli pun hehe







errr, gmbar feveret2 tok ibu tak banyak amik sebab:
  1. tak berapa nak ada.kalu ada pun yg tok dh ada, yang ada biasa2 saja
  2. orangnya mcm singa aje tak bagi amik gmbr pinggan dia
  3. ibu tak ingat sebab dan2 tak mo dok diam nak jalan sana sini hehe
  4. tok punye collection lagi CANTEKK TERTARIK THE BOMB!

ini panduan kalu tok nak mai direct tanpa singgah dulu kem sungai ara tempat kitaorang (heheh, sebenornya ibu soh tok buat reference simpan dalam draft henpon, ibu tu bukan ingat pun jalannya hahahahahahahaha)


dari Jambatan Pulau Pinang :
bila tok dah sampai di penghujung jambatan di persimpangan Bayan Lepas/Gelugor/Georgetown,
tok belok kanan ke Georgetown terus melepasi Caltex dan Tesco.
tok terus ke Lebuhraya Lingkaran Luar Pulau Pinang,
tok jangan belok kiri (selepas Tesco).
tok terus melepasi flyover pertama.
Sebelum flyover kedua - tok belok kiri ke Sungai Pinang (di persimpangan flyover ini).
tok terus sehingga jumpa persimpangan Jalan P. Ramlee.
tok belok kanan, selepas masjid (selepas titi kecil) ,
last skali tok belok kiri ke Stadium.
sure jumpa! senang sajok.

parking dua inggit ye tok!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.