"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

20.4.10

surat untuk tok - part 3

salam tok.
aisey tok ni diam saje, takde pun nak komen.
penat aydan cerita.kalu tak cerita tok asyik boring aje takde berita cucu2 ibu kata.
tok sihat? tok dah makan?
aydan baru pas makan biskut chipsmore.ibu tak masak, ibu migrain la tok.
baring aje. ...

dan nak cerita kat tok pasal dan naik fewy (feri) masa weekend aritu.
arrr, ayah tak keje sabtu ahad dia bawak kitaorang gi jalan2 penang tok.
kalu tak dan takde jumpa ayah pun,
pagi kuar tido lagi,
malam balik pun dah tido.
ayah busy, ada budak2 PKBN kat kem ni.
PKBN peringkat negeri di penang.
dan suka tengok dorang kawad,dan pun pandai dah kawad.nanti dan demo kat tok hehe.
naik feri bukan pi mana pun tok,
pi sg dua makan char kuey tiaw dan nasi grg udang aje.
terbaikkkkkk!
nanti tok datang ibu bawak pi sana.

mula2 naik feri dan kakut kakut tok,
bergoyang2 kepala dan.
adik tu relek aje,
bila ibu bawak kuar dari kete, dia leh pejam2 mata kena tiup angin,
best tok naik feri,
tp ibu kata mahal 0.70 dari jambatan.
sib baik one-way aje kena bayo.


masa beratur nak masuk feri, kitaorang nampak kapal mewah ni.
sapa punye tah.
kan best ada satu,
senang dan nak balik puchong hehe.


tok tengok ramai kereta beratur nak masuk feri.




dan ralit tengok luar,
banyak kete la tok hari minggu ni.
mahal tapi orang naik gak.
bagi dorang mahal skit tapi jimat minyak and tenaga kot leh relek ats feri.



cakkk!
sampai juling adik nak amik gambar untuk tok hehe




tok tengokla air laut kena 'belah' dengan feri.dan suka tengok,
rasa cam nak mandi,....ohh....tp itu bila dan dh berani skit.
dan dok cangkung sambil tengok air,
pastu ayah dah bising kang jatuh sebab err...besi palang tu dah karat-karat.


adik relek dalam kete sama ibu



pastu adik dah boring nak kuar,sebab dia tengok dan kat luar sama ayah.
mula2 ibu cam gayat tok.
penakot ibu tu, nama je rotu dulu.
sebab goyang2 skit,jejak kaki pun rasa cam atas angin.
tapi pastu ok.dia gambar sakan dengan kitaorang.





kacau je nak tengok kapal laut.



ini jambatan pulau pinang hihi,kecikk aje tengok dari feri tok.
RM 22billion ni tok kos nya.



gambar feri sebelah dari dalam feri kitaorang.
feri pulau pinang nama dia.



ayah dah suruh duduk la tok,dah sampai ke seberang,tanah besar pulau pinang.



bye bye feri,nanti naik lagi.



tok mesti rindu dan sama adik kan?
tapi weekend camni tok tak rindu punya.
tok busy melawat tanah jajahan maha & amcorp.
tok kan YB heheheh.




dan dah boring!



muka boring habis sebab adventure dah abis.
dah abis, tatattata tok.
nanti tok datang meh la naik feri sama dan dan adik ek?
muahsssss.....

2 comments:

yaty said...

dan...adk auny aisyah....cu omei tok...bukan x nak jwp,tapi modem rosak sejak ari ahad,tok nak tgk tenet pun xlih.tapi,tup..tup..pagi ni bolihlah plak,sbb technician nak dtg..aisey,byk susahlah mcm ni bu.tok dah nak gi cc dah pagi ni kalu xlih gak.nasib baik blih jap,xtau smpai bila,ni dok tunggu technician tu dtg.sronok dan jln ye...xingat tok dah.adk tembam...tapi dan tok tgk makin kecik,mknlah dan....huhuhu...

elly said...

la....iye ke modem rosak?asal panggil doctor je sure ok.
ke panas sgt tak off kot, ayah download lagi ke?
sian...sib baik tok tak pi cc.
cc lambatle tok,
xmcm kat rumah.
lagi satu cc bising,
dengan budak2 skolah main game biasanya.
tak berbaloi rm3/4 untuk sejam nti.

alhamdulillah dh ok, yeayyy!
pasni ibu nak wat tutorial upload gambar kat blog dia k.tok saba, ibu biasanya apdet blog bila kitaorg tak buat perangai.wat perangai siap!

yela, dan mana makan tok,lantak susu aje mana cukup.ibu masak pun bukan nk mkn,adikje yg mkn beriya.

aihhhh, x tau la ma nak wat macamana lagi. susah nk mkn,cerewet tahap raja

:(

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.