"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

9.8.08

undi dan terus mengundi

as at today,now, 4424 and still counting. undi terus mengundi!

7 comments:

Anonymous said...

hope you win !!







http://www.onmotherhoodkids.blogspot.com
http://onmotherhoodkids.blogspot.com/2008/08/boost-your-milk-supply-breastfeeding.html

eliza abd. rahim said...

many tks dear for your wishes..!

yus.my said...

ely ni undian utk aper ni?

roxychick said...

oh. silent treatment ye?

tak jengok my blog lagi ke? sbb takde komen pon..

baby girl said...

wahai kakakku bila nak updet blog

fatimah said...

heheh.....finally ere comes theme d great...
awat lama hang dah x pen in???
bz ekk...
neway....vote 1000x for tat cuddly n luvly lil boy...
can ar???

eliza abd. rahim said...

babygirl, along busy la heheheh.bleh kaaa?

kakyus, itu voting untuk si cilik pintar @sinar.fm. since ridiculously stupid (we can vote our own without pro judges, saya dah malas! tak aci budak yg baru masuk arini pun can get millions vote..yeah!i know! da parents afford!! anak saya tak bleh tgk saya dok dpn pc, sure berbunyi siren..nk wat canner,berjiwa sensitip ;)

sis roxy, kan sudah ku bilang, ku busyyyyyyyyyyhehehehe..lg skali, bleh kaaaa? kissy kiss to zaes.

sis ting,welkam welkam! sudah pandei tinggal komen, ade kemajuan. nanti hari2 tinggal komen, ku yg tak terjawap..ishhhhh...ku busy....

muahssssss to all!

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.