"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

17.9.08

oohhhh ahhhhhh of friendship dolly



Dua hari lalu, puan roxy meng-sms menyuruh buka email secepat mungkin (ape hal ntah, tapi dah sms tu gaya macam importanto saja!)
Bila dah dibuka email nya ........oooooo..ahhhhh..

Saya bukan orang yang kreatif, bila tengok benda2 yang memerlukan kekreatifan ni memang menTAKSUBKAN!
MEKACIH MEKACIH deary pn roxychicks untuk exclusive personalized gift saya inih.
LUV IT LUV IT.. itu blogger friendship dolly (se-perasan saya) macam saya.
Hidung kembang skit, baju merah feveret lengan panjang, ade jerawat kecil2an bekasan remaja dahulu, dan dolly lagi slim dari saya heheheh.

Cepat2 saya tampal di blog ini. Kembang betul ada orang prihatin pada saya. hahahahah

Berminat kah? jenguk ke http://emilayusof.com/ (ohhhhhhh she's a kewll arty and you can order one for yourself!)

11 comments:

roxychick said...

heh.
great to know that u love em..

*hugs*

(i dah email code tu.. hope boleh put up)

roxychick said...

hey.. mana update?

bantal busuk aydan i dah frame kan.. haha

eliza abd. rahim said...

masa bila mahu update? tell me, tell me..heheheheheeheh..

sshhh, itu bantal jalan, tak pe MIA pung.

kissy kiss to zaes (yg jln terhoyong hayang sgtla cutey)

baby girl said...

along bile nak updet along,ingat dah updet blog.

eliza abd. rahim said...

ala cha...hehehe along busy beraya kat cini nihhh ;)

nanti ek..

bonoriau said...

You are invited to join Our Blogcatalog Emila RSS Dolly Club. Thank you

roxychick said...

UPDATE EL PRONTO!!!

luna said...

kak elly,
update la cerita kak elly anak beranak...
happy becoming the very first birthday to aydan!

aFkaR'z said...

lawa template blog u niii... kenan..!

salam kenalan...

aFkaR'z said...

salam kenal... nanti visit blog saya ya

eliza abd. rahim said...

roxyxhicks, bantal aydan ape kabo?

luna, iyolah, akak apdet la nih.Memasing tukar template yuk?

afkar'z, hi you. salam perkenalan. I visited your blog and.....will link you shortly lah.best jadik cyberfren nih :)

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.