"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

13.9.09

when budak serius started cooing & budak botak sibuk nak cium


sayangnya adik muah muahssss...kenapa asyik tido aje?


salam all.morning morning glory. sedar tak sedar kita berpuasa lagi 3-4hari.
Syukur alhamdulillah atas nikmat dan kesihatan yang Allah S.W.T berikan pada kita untuk menempuhi Ramadhan tahun ini dengan berkatNya.
Ramadhan tahun ini adalah satu ramadhan yang amat-amat hectic, challenging and ..penat!
being ibu of 2 kids (bak kata my mum...dua-dua kecik lagik-best tul ayat tu!),mencabar puasaku terutama abang aydan dah pandai make my blood go upstairs slowwwwwlyyy-macam ala2 lift concourse KLCC yang lembap gitu.

Aydan loves to get attention around,which i don't mind nak manjakan, since he is my first heart and glory and proud and semua2yang positip.tapi aydan oiyyy, nape suka sangat usik adik tido?haiippp..nak kena tarik tinge ek?haiippp2x!

Both loves to cry at the same time. disebabkan aydan memang loud(depan family saje ye, depan orang dia la jejaka melayu terakhir) , active, tak duduk diam,suka ketuk-ketul dan baling toys, budak serius mudah tersentak atau terjaga tido.sekali dua she can cope, masuk 5-6 round gerenti melalak sayang aisyahku.dan bila aydan ibu tegur, terus uwaaaaaaaaaa sekuat hati nampak anak tekak. main wayang hang no!!!!

so imagine...dua2 nangis, mana satu mau ku ambil? budak botak aydan ka? budak serius aisyah ka?


IBU BIAR DUA2 SENYAP SENDIRI.hehehehehehhe..(puasa2 ni malas nak membebel banyak)





tudung periuk la la la la (toys tak perlu untuk budak ni, cukup tok punya peralatan dapur)




say oooo....aaaa.....eeeee....love u much lil munchkin.
she is ONE SERIUS baby ok. last time aydan 1 month started cooing (mengagah).she start nearly at 2 month.




garang ke muka i???i nampak ayu gadis-melayu-terakhir-next-door aje :)

toodles!

3 comments:

roxychick said...

aydan oh aydan!
kenapa pakai periuk kat kepala?

aisyah memang sangat serious! ada chance aydan kena queen control nih..

fatimah said...

rasanya aritu x ckp pun...CONGRATULATIONS N CELEBRATIONS..ish2 cam mak saleh lak..alhamdulillah 4 ur new 2nd addition..me couldnt also wait to 'timang' baby of my own..hopefully, Allah murahkn rezki kite,pepun kita redha dgn ketentuanNya.Neway,kite doakn ur 2As(jgn marah na kita short form kn) membesar sbg anak yg soleh n solehah
p/s.jeles org tu dh dpt sepasang baby;p

eliza abd. rahim said...

theme,mekacih. may Allah murahkan rezeki, next year bulan August boleh target kuar? hehe...insyaallah kan??

jgn jeles..itu adalah rezeki dariNya.ku doakan rezkimu semurah,sesama,sebanyak,selebihku.miss u babe..

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.