"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

15.3.10

lagi seminggu

SYAZA's akan pulang ke tanah pulau, ayahnya pun dah keluar.
sedikit calar balar, sedikit kurus dan sedikit gelap hiks.
persiapan untuk peningkatan kerjaya seterusnya, insyallah.

saya tak boleh nak bayangkan nak kemas rumah, dapur,bilik2, ruang-ruangan,
adooiiii la.
dengan aisyah dengan aydan lagi yang sibuk kalau saya mula buat2 kerja.
2A ni memang jeles tengok ibu buat2 sibuk, mereka mahu saya tatap, layan atau nyanyi ABC aje dengan mereka sepanjang hari
semua nak dimulakan dari mula.
adooiii la (2 times)

semoga Allah berikan saya kekuatan untuk menempuhi hidup sendiri bersama 2 anak kecil.
segala aktiviti dari subuh sampai titon kena la pandai2 bahagikan masa.
saya kata begitu sebab kapten sapik memang busy, kan kapten sapik kan?kan? muhehheheh.
kena mereka jadual -lah sebelum balik nanti supaya tak kena perli dengan ibu saya.
sebab kek umah puchong asyik bising itu ini.dok sendiri padan muka saya!!

p/s : duduk puchong sekalipun kawan2 xmo datang ek? korang kata suka datang rumah berkonsep hutan bandar ni?(saya lain la..saya tak bersuami nak keluar kesana kemari-mode defensife-)
p/s/s : sure kena maki dengan korang pasni LOL!

2 comments:

roxychick said...

haaa.. memang nak marah pon ni! ari tu ajak pegi cukur jambul ayra pon tamau.. yela sbb anak u tak sihat kan.

anyway, bkn taknak menjengok tapi diri sendiri pon tak terurus. ada cuti je, spend time dgn si kenit. hubs pon busy memanjang.. nak ingat mister mama lagi.. macam2 la cik kak oi..

jgn la merajuk ok? :p

elly said...

tak merajuk arr mua,org tak de masa takkan kite nk beli masa utk dia kan heheh.
i phm ..really...especially the mums part.sape tak sayang mak oiyyy.

xpela,i phm. i pun tak leh nk dtg umh u, canne nk g dua askar ni.aisyah already crawl, xleh lepa langsung.

tp kalu i dh blik penang nti, sure berlumba nk g umh i kt sana kn? sana kem askar hiks.

kalau korang tak mo dtg sana, harus i majuk pjg ah.

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.