"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

30.6.08

kenapa mengikut perasaan?

seringkali mood perempuan memang dikaitkan dengan emosi?
betul atau tidak?

the idea of loving and living (mkn,bgn,tido,jaga asyik dia sahaja dihati mcm ITM dihatiku) with unknown man is very interesting. Allah S.W.T telah menetapkan jodoh masing masing. Kalau tak sempat didunia, diakhirat adalah pasti. Jodoh kita sampai bila, bahagia atau tidak, pun telah dikatakan qada dan qadar. Macamana pula dengan pertengkaran (gaduh bunyinya kasar!)?Jodoh saya dengan orang yang garang(tapi bukan dengan saya, dengan kerjayanya), yang kelakar dan yang selalu memaafkan saya walaupun saya yang salah. 6 tahun bercinta, 3 tahun berkhawin always hubby throw away his ego and pujuk me. Sound perfect kan? tapi kenapa masih rasa nak marah-marah dan tak puas hati?

to think back, unfair to you darling hubby. Im mad because of you dukung junior tinggi dari kedudukan saya yang nak menyuap, im mad because saya tak pandai tolak stroller nak escalator, im mad because i persuade him to buy cheap car charger instead of RM79 punya(sudahnya after 1 hour he threw it out tepi hiway, kesian charger tu), im mad because dia tak beli burger eventhough senindiri cakap dah kenyang walau sendiri minta 5 minit sebelum ni.WHAT THE HELL IS WRONG WITH ME??

im being thankful to Allah SWT for His gift to me.. A beloved darling husband whom love me unconditionally(walaupun bangun pagi lambat gosok gigi pun dia kiss muah muahss before off to work!). Yet, why, why and why, i love to cari pasal with him? why? period-nope! tension-tak kerja pun stress ke? pregnant-HUMMMM...-ve baru check pagi tadi. Apa darling husband cakap, semua tak kena. Apa dia buat, rasa macam nak buat balik aje apa dia buat.(sanggup basuhkan baju and jemur baju and kemas skit pun banyak komplen kan saya ni??)

yela, betul la tu. Perempuan memang beremosi. Tak payah tunggu period/pregnant/tensen/fatigue/seangkatan dengannya. Memang i do admit, sengaja cari pasal actually. benda kecik diperbesarkan, benda besar memang la nak kita besarkan ye tak? While we love perfection, men also need some space. Semua nak buat cara kita, cara dia pun ada betulnya(walaupun kadang kadang!).

therefore, hubbydarling, this is my open, humble, honest apology. I AM TRULY DEEPLY SORRY FOR EVERY SINGLE STUPID THING I SAID.

p/s : like i said...errr, sengaja cari pasal :)

No comments:

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.