"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

9.6.08

She's the second last! (with video updated)

MIMI - married with 3 kids,
AISHAH - married with 1 and half kids (all the best for second baby)
ROSE - married with 1 and half kids (due 26/7)
MAS - married with 2 kids (sepasang plak tu)
*RAMLAH - married with 3 kids (she smsd, said already 3 daa & living in N9)
PNUT - married with 1 kid
FARA - married with 2 kids (if im not wrong also)
AZLIN - married, with unknown status. ini kes memang aku tak tahu cerita. Kes tukar no phone tak bagitahu.
ME - married with 1 kid
JAJA - married with perut sarat nak due (due 27/7 pakat dgn rose ek?)
azlina - NEWLY WED 24 May 08
THEME - your day will come my dearest :)

This is name list of our female young officers back then in Uitm Dungun(batch 99-01). We was young, high spirit, eager in everything. We achieved our dream to become one as we wanted and some still in touch, some drifted unknown. So much for the bonding ehhh? Miss u guys, wish we can have a small union after all these years. If you come across my humble blog, do leave some trail :)



24May 2008 the day Azlina binti Ishak got married with Azhar.(She's the 2nd last among all).Congrats newly wed!!Semoga berbahagia dunia akhirat. May Allah bless you with health, good future and lots of kid.
Some not able to attend, for the sake of others, let me put up few pictures. She is so beautiful, queen of the day sampai anakandaku pun tak berkelip tengok dia. With golden attire queen-of-the-day-like and blushing make up, she rocked her wedding day with smiles. The most compatible bride and groom of the day!!
kan aku dah kata anakanda pun sampai terpusing tengok pengantin!

miss theme with my anakanda, both waiting patiently for the sanding.(perut sudah kenyang)

3 of us still waiting patiently for the sanding, anakanda sibuk pandang kipas canggih sedang ligat berpusing.

ala tomei2nya dia, eh, lawanya dia. The bride is smiling all the day round. Macam tak caya she got married this morning.

banyaknya hantaran!

dengan silunya, pengantin menunggu pasangan di pelamin.

tutup!tutup!kak, lipstik saya takde lekat gigi ke?

miss theme and pn. aishah serta anakandanya serikan pelamin menunggu pengantin lelaki. dapat angpow plak tu!

pengantin lelaki kena lalu 'tol'. my first encounter with this tradition. funny, yet very interesting how the representative 'bargained' with tol monies.

Ini la dia Encik Azhar & Pn. Azlina.

pejam mata pulak!

asal aku amik je pejam mata!

pelamin yang indah bagaikan di alam kayangan

ish! pejam lagi. bulu mata berat ke pengantin?

enterframe saya & pn aishah, dah nak balik daaaa.

bubyeee

4 comments:

roxychick said...

babe, i'm still around laa..
jgn la majuk... =p

will catch up with u soon!
xoxo to lil dandan..
:muacks:

eliza abd. rahim said...

im in puchong until 21st. let me know if nak pi gebang2! :)

Aznita@Terk said...

wey azlina dah kawennn..tak jemput pongg!!hish..anyway, kalo ko contact dia aku kem salam dengan pesanan aku masih idup lagi..hehehehe..

eliza abd. rahim said...

terk, alalalala..dia ter miss la tu excited nk kawenn heheh. nti ku kabo kt dia, mesti dia shame2 skit kt ko.nanti arr..

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.