"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

19.4.08

rock-a-bye baby


Tengok dari gaya junior kalu nk tido,sayunya hati. memang kesian..since he is not the type yang senang tido(siang hari la),malam plak ngamok sakan macam la ibu nak tinggalkan dia sorang2 tepi jalan! Aisey anak ibu,tok kata kecik2 takut ibu tinggal,besar nanti tinggalkan ibu. uwaaaaaaaaaa,itumacam kalu sudah lebiyyy. Insyallah,berkat didikan ayahibu,aydan sure ingat ibu yang sampai sakit belakang kuat menyusu.(err,senior soh pi chiropractic 'betulkan' tulang blakg.soh aje pi,bawaknya idak lagi pun).Buai elektrik ade,tapi kot tak sama human-goncang kot.Terror ek you junior,ade 2,kalah orang beranak kembar.

Baru je balik beli buai manual,punya la besar puchong ni,dgn giant tesco jj semua tak ada last2 kedai perabot aje. So bila junior tido,banyak la masa nk blogging,nk internet shopping,nak edit pics,itu ini (semua ada) .Hopefully lena selena-lenanya la junior ibu titon dlm buai.

your own la la land junior,peace!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.