"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

28.4.08

200+ km, 6 month apart


Penat otak pikir, penat badan travel..being his wife is one tough job. We moved few times. After giving birth to junior (bukan!sejak pegnen 8bulan lg)lama dah tak jenguk rumahku disana.Ntah ape cite. Ntah brape byk cicak tinggalkan 'harta', ntah brp byk habuk pun tinggalkn 'i was ere'.
Hubby, kan best umah tu kita leh lipat2 and simpan dlm beg. Mana kita pi,kita bawak. Sure takde la buta2 rumah tu kena tinggal takda orang duduk kan. Entah2 kelapa sawit blakang umah pun dah boleh tuai.

200km is not much, but for him to travel up&down, being weekend husband (father now) is exhausting + poket sengkek sey…while 6 month maybe not long enough for some people, but make me very sick + very lonely without you at my side.

Hubby, I follow you next week ye. It is time to balik, let us be with you. Kesian hubby pagi2 asyik mkn roticanai mamak,tghari ns campur khemah kuning,mlm nasi paprik dkt kedai 25jam tu. Meh kita sama2 makan la pulak heheh..

Tq you for being such an understanding creature, we love & miss you sl from far.
Aiihh, actually im the one missing you so much, itu junior tatau ape pun lagi :)

5 comments:

roxychick said...

ler.. habeh tu nanti tak pegi rumah hani ke dis sat?

me can't update cuz me very bz plus me dont have mood to do so.. kapla otak serabut. takleh nak pikir benda lain. of course i cant write about my super duper heave challenge kat blog.. tak suka la..

if u p umah hani, i will try to make it.
(i don feel like going pon sbb i tgh serabut dgn masalah...)

eliza abd. rahim said...

mua, sad to say i cant promise la plak.i nk p,tp mcm sian kt pik.sian sapik since 1may labor day cuti(dh jd serirumah ni tatau pun cuti2 msia ni)..takkn nk biar dia travel byk kali nk amik i plak.dia leh cuti 1ari tu je pun.

aduh penin penin.how?

as 4 tat case,if u hv time & wanna talk giv me a ring ek.im alwiz there.tk it ez,things will get better.

roxychick said...

aku ngap jugak kepala botak nih..
btw, thanks for temaning me buying office stuff ystd.

esok jgn lupa fj benjamin sale... uhuhuhhuuu..

eliza abd. rahim said...

sis,esok ka 2/may? confuse la tu.
semak kepala bykkan surah an nas. baguih ,food for soul.

lainkali,ajak la i lagi.i kn bzbodyyy!

luna said...

kak ely, kudtg tinggalkan cap jari jemariku..
memang sedih jauh dr hb kan
bila dkt rasa nak marah sajaa..ihhih

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.