"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

4.5.08

kak elly, aunty elly

front from right to left - my sis cha, dayana
back from right to left - mustika, meme(standing), fatimah and diana.













Last week thursday, @ayahteh's-tahlil for our late tok&tokki&nyang...-
Seeing them, growing up .. issh, dah besar sepupu sepipit ku ini. Ramai lagi, tp kenduri kan,standard la yang kecik2 aje kerumun camera. yang besar2 malu, bergambar dgn gf/bf tak malu plak.ihihihhi. Yang dah kawin pun ramai,cuma dorang tgh cibuk isi perut. Dulu kak elly,sikit2 kak elly, "kak elly nk dukung(faris),kak elly tolong pakaikan tudung(nana),kak elly tolong lukiskan doraemon(alia&amir),kak elly tolong letak lipstick(aainaa),bla,bla,bla". Sekarang dah naik taraf, AUNTY elly. Setakat ni takde lagi yang minta tolong ape2,paling2 pun openhouse minta amikkan air dorang dahaga cheh! cos dorang still kocik & gap widen + parent dorang pun tak sibuk2 suruh dorang mingle dgn aunty elly ni.Hum,tak glamor dah saya ni mcm kecik2 dulu. Yang best tu boleh cakap "kak elly ada aydan skang".

Without realizing,gap is huge. Reason:infrequent visits both them and mine.Kes sedara seniri pun everytime jumpa asyik tanya benda sama aje (darjah/tingktn brape?course ape?bila abis?anak dh sekolah?anak 2nd,3rd ape nama?). Unlike hubby's side, semuanya dia kenal, sampai 3pupu pun sama2 'port' lagi,aiseyyy. nanti junior ni janganla tak kenal sedara.

Well, i'll try to re-patch.i'll to make time for family gathering.(Insyaallah)
Sian dorang kan, nanti dah tak ingat kak elly/aunty elly lagi.dulu kecik2 i paling glamor tau!perasan!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.