"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

30.5.08

that day, we went home : SEBUAH PENYESUAIAN

Sadis betul kalau dikenangkan.Tok dia sedih sesedih sedihnya.Junior macam paham, sepanjang perjalanan diam, tengok luar gelap (hari malam),sepanjang perjalanan tido. Ibu membisu, cuba memahami situasi yang ganjil dan menyayat hati. Hati ibu sungguh pilu, seperti anak, ibu juga bakal mencari esok.Berdua tiada diherankan, tapi bertiga sekarang lain feel nya. Apatah lagi cucu membesar didepan mata.

Esok hari, cucu menangis pilu. Mana tok yang selalu mendukung pagi2? mana maksu yang selalu boring bila dia mula menangis? Mana? Mana? Sepanjang hari menangis, dari pagi sampai malam.Letih menangis, tido, bangun menangis kembali.Baru dia paham, yang dia bukan lagi berada disana, dia disini. Apa kisah dengan tok nya? Mandi basah kah? Makan kenyang kah? Ibu sms pun tak sanggup dijawap. Tok, kami nak ucapkan berbanyak banyak rindu, dan terimakasih atas segala-galanya, terutama bagi pihak ibu. Jasa tok tak dapat kami balas. Ibu sayangggggggg tok muahhhssssssssssss!

Anak, nanti ibu bawa pulang kesana. Sedih macamanapun, tempat kita disisi ayah. Kena ingat ye.
Tok, jangan sedih lagi.kalau tok pilu, kami lagi sayu.
Tapi kami bakal pulang!!!

3 comments:

ezz-thetics said...

akhirnya... welcome to the club!! ;p tak habaq pun kat aku ;p

luna said...

betultu kak elly,kalau cucunya membesar depan mata,memang sedih pilu..
sue dan iki yang sekala sekali pulang pun menyebabkan atuk opahnya sedih..
tapi,tempat kami di sini..

roxychick said...

weh.. manade marah..
go ask him.
yup! bila2 je.. nak carik duit kan....

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.