"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

15.7.08

welcome JULY and birthday month for him

He has(FINALLY)reached the number of three zero. im so proud of u la hubby. err, when you are 40, junior baru 10, you are 50, junior baru 20. Are you ready?
KAPTEN MOHAMMAD SYAFFIK YAHAYA - 13 years he never had a chance to celebrate with his family. Sengaja kali ini ambil cuti untuk diluangkan hari bersejarah dengan kluarga kami di Ipoh. We were there for 1 week since last balik when im 7 month pregnant. my MIL sampai demam woo tak jumpa kitaorang..err..ke tak jumpa anak dia.To his surprise, ayong(my SIL) bought a strawberry cake for him. Yang ada pun cuma anak2 ayong, mak, abah, me & aydan. Such a small celebration for a big man!! shian dia...alala cayang bucuk darling. What matter is we're here for you! Malu-malu plak dia potong kek. Ala cik abang, sapapun tahu, camera pun tak charge tak ade bukti pun potong kek :)

kakak (syakirah anak ayong): makngah, pakngah tak ade lilin nk blow ke?
me : err, pakngah dah tua nanti kek tu tak muat nak letak 30candlesss
kakak : abis tu dia nak tiup ape?
me : ala, nanti kite kasik pakngah tiup belon for all of you!
kakak : tapi belon tak ada, mak tak beli sebab pakngah dah besar mesti tak suka tiup belon

aduh budak skang, lagi ku jawap lagi dia tanya.

me : kakak jom amik gambar, jom!

uishh,ajak amik gambar trus laju tak tanya apa.hehe, selamat aku nak menjawap soalan2 bernas. Budak2 skang ni bak kata pn roxychicks terlebih DHA!

Hubby happy birthday to you. May Allah bless your life and showered you with goodness that the world and akhirat could offer. Wish you the happiness in life and good and halal wealth.I love you, with heart & soul. This JULY is yours, everyday is your birthday.(hope you like it, im your wife, so sukahati me nak declare everyday is your day :)

MY JULY DARLING :fun to be with,secretive,difficult to fathom and to be understood,quiet unless excited or tensed,takes pride in 1self,has reputation,easily consoled,honest,concern about people's feeling,tactful,friendly,approachable,very emotional,temperamental and unpredictable,moody and easily hurt,witty and sparky,sentimental,not revengeful,forgiving but never forgets,dislike nonsensical and unnecessary things,guides others physically and mentally,sensitive and forms impressions carefully,caring and loving,treats others equally,strong sense of sympathy,wary and sharp,judge people through observations,hardworking,no difficulties in studying,loves to be alone,always brood about the past and the old friends,likes to be quiet,homely person,waits for friends,never look for friends,not aggressive unless provoked,prone to having stomach and dieting problems,loves to be loved,easily hurt but takes long to recover,overly concerned,puts in effort in work

Long become short - You are friendly, humorous and full of energy. You are open-minded and do not care for minor details. Your weak point is your hot temper.

It's maybe another birthday for you,that you plan to pass in pleasure,but to me it means another chance,to love you more to love you greater..happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to hubby, happy birthday to you!

p/s : It's your birth month. Spend it as uniquely as you are yourself!!hopes this make your special day more so! muuuuahhhhsssssssss xoxo.

3 comments:

Anonymous said...

assalamualaikum wbt
lama betul saya xdgr kabar tuan & family. sory kak, saya tumpang blog nk sampaikan perkhabaran pada tuan syaffik.
xtau cmana leh terdetik tup2
arini saya taip nama dia dlm search.
comel yea aydan tuh..
saya ada dgr drp kurb tuan pindah ke kementah. skang t'ganu..
well saya masih igt kiaorg sambut b'day tuan kat markas di parit raja.
setahun saya jadi seorg guru, baru tau why why and why tuan buat mcm2 dulu kat kitaorg.
terutama yg paling tak lupa kat uitm...tauliah dan sebelum tauliah...hehehehe
thank a lot.byk ilmu berguna
saya masih lagi berdua...
9 bulan kawin. lum ada rezeki.
...........seronok baca blog akak.
sambil2 jaga budak exam bulanan nih.
saya sentiasa doakan semua j/latih2 dan keluarga semoga dirahmati Allah selalu.kim salam aydan yea kak.
wassalam
Lt.M Mohd Azri Mohd Zahari
(Parit Raja 06-08 in memory)

mohd azri said...

gambar tuan yg pakai 1 dress di atas la yg
paling saya tak takut tgk.

Haniff Radman said...

Tabik tuan Kapitan, How are you doing? glad to see that you are happily married with 2 lovely kids. Hope that we can catch up soon.

Haniff Mutasha Radman
SMGR 1990-1995

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.