"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

7.12.09

susah cari topimu


asyik cite pasal aydan aje kan? meh cite pasal adik dia pulak.
last week pusing satu kawasan yang ada mall2 yang berdekatan?? cari topi budak aisyah kecik ni nye pasal. huh!sabo jela.sampai naik 'rebeh' (sakit) bahu ibu gendong awak tau.


ada yang lawa, tapi tak muat, ada yang tak lawa off course pandang pun tak nak kan? hehe.
yang mahal ada la, nu ha kat mothercare RM69.90 kalu tak shilap, color maroon stylo mylo ada size lagi apa nak?rasa cam sayang jek nak beli cos confirm pakai sekejap.
baik beli baju ibu muhahahah.


atlast jumpa, murah tapi lawo, mata ibu la lawo, mata orang lain ibu tatau arr.
softpink, size 0-3 (newborn), keciknya kepala aisyah kan?
nasib la dik ekk, pandai2 la gayakan topi tu.kalu jumpa bunga lawo nanti ibu jahitkan tepi top itu.
janji orang tak kata "eh, botak ye anak u,laki ke pompuan!"(duuhh! siap berskirt berheadband bagai leh tanya gitu, nak kena sekeh.)








err, rasa nak je gi tindik budak kecik ni.agak2 boleh ke dia handle kena tindik at 4 months?  ;)







Comel, cute, kecik u memang the bomb la sayangku.(ibu puji standardla kan?)





macammana aku nak hangin carik topi aisyah tak jumpa almost give up,aydan dah boring guling2 atas lantai ikut suka dia?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


kalu dia dah buat aksi begini,huh!!




4 comments:

roxychick said...

cepat tul besar anak2 u nih.. aisyah bila nak buat muka tak garang ni...? =p

elly said...

she's one serious baby.
aydan 4month already ketewa mengekek ngekek.

but she smile pun mahal.
tp every boobie time she will give big smile.

sis, cane nk bg rambut lebat hitam mcm anak marissa?

roxychick said...

cik,
selalunya tgk gene.. mcm mariessa tu kan wpon hubby dia takde rambut, tp anak2 rambut lebat gila. mcm i & berx, rambut byk bkn main, tp tgk jela volume rambut zaes tu..

cannot say laa.. rezeki masing2.. uhuhuhuu..

elly said...

gitu ek?

i kesian people always say my kids botak.sian tau :(

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.