"Motherhood...What a glorious career!"


Sesiapa yang sedang mencari-cari rumah untuk dibeli di Seremban, mungkin ini pilihan yang baik kerana lokasinya terletak berhampiran dengan surau d& Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Alamat Rumah:
No 11, Jalan Cempaka 22
Taman Cempaka Fasa 2
70450 Seremban
Negeri Sembilan

Jenis Rumah: Teres Dua Tingkat (Freehold),

Rumah tengah dan berkeadaan baik

Saiz Rumah: 22' X 75' sq feet

Bilik : 4

Kondisi : tiada pengubahsuaian,

TETAPI LENGKAP DENGAN GRILL.

Lokasi : Terletak di hadapan Surau Al-Amin, Taman Cempaka 2, berhampiran Pasaraya Giant Senawang dan Pusat Perniagaan Taipan Senawang.

Jika berminat atau untuk keterangan lanjut, sila hubungi Syaffik 013-2089065, elly 013 3337978

22.5.10

ibu jangan tidur lagi

PARENT selalu lupa untuk menasihati anak-anak ketika anak sedang tidur.
opp, bukan parent, specifically ME.
cuma kita selalu ingat nak baca bedtime stories...
kan kite suka ikut mat salleh kan kan?

ibu jangan tido lagi, ini anak tido, ibu pun nak tido sama.



1. ibu belum wiridkan Ya Latif ke ubun2 dan dan adik sebanyak yang mungkin, walaupun hanya 100 kali (setiap malam kan ibu?)



2.ibu belum baca surah al fatehah 1 kali, alam nasyrah 1 kali untuk kami



3.ibu belum 'beborak 'dengan kami masa sedang tidur, ibu kena panggil dengan nama penuh kami ,berbinkan atau berbintikan kepada ibu sebab ibu,ibu kandung aydan dan adik. ibu boraklah , bagi nasihat, pujian pastu ibu ceritalah tentang perasaan kasih sayang sebab masaibu bercakap itula yang sgt berkesan pada jiwa dan roh anak2.



4.time tu, ibu boleh tengok mata kami bergerak-gerak, walaupun kami sedang tidur besttt.



5.ayah dan ibu selalulah sapu air lebihan wuduk yang ada pada aydan dan adik (air yang masih basah di tangan ke muka dan ubun2 anak)




ibu selalu lupa...ingat ye....

No comments:

Related Posts with Thumbnails

HUSBAND & WIFE

HUSBAND & WIFE

WIFE & KIDS

WIFE & KIDS

KIDDO NO 1

KIDDO NO 1

KIDDO NO 2

KIDDO NO 2
 
Blog Design by Template-Mama.